Geboortedatum: 02 september 1996
Geboorteplaats: Gent
Woonplaats: Drongen

Vereniging: KAA Gent
Trainer: Patrick Himschoot

Internationaal Palmares: 

Jaar Kampioenschap Locatie Resultaat
2016 EK AC Amsterdaml/Ned 400mH: Halve finale: 6de in 57.63 (21v25)
2015 EK Juniores Eskilstuna/Swe 400mH: Goud in 57.85
2014 WK Juniores Oregon/Usa 400mH: Halve finale: 7de in 62.33 (23v36)
2013 WK Scholieren Donetsk/Ukr 400mH: 7de in 60.61

Nationaal Palmares:

Jaar Kampioenschap Locatie Resultaat
2016 BK Beloften indoor 60mH Gent 1ste in 8.45
2014 BK Juniores indoor 200m Gent 1ste in 24.48
2014 BK Juniores out 100mH Moeskroen 1ste in 14.20
2014 BK Estafetten Juniores Oordegem-Lede 1ste in 47.21 met KAAG
2013 BK Scholieren 100mH Moeskroen 1ste in 13.92
2010 BK Cadetten indoor 200m Gent 1ste in 24.82

Belgische records: 

Jaar Discipline Locatie Prestatie
2015 400mH juniores Brussel KB, 26 juli 57.19
2013 400mH scholieren Donetsk/Ukr, 11 juli 59.73

Prestatie ontwikkeling:

Jaar Club 400mH 400m 300m 100mH 200m 60mH In 200m In 300m In 400m In
2015 KAAG-Jun 57.19 54.70 37.85 13.81 24.35 8.55 24.28 38.49 54.96
2014 KAAG-Jun 58.68 55.57 38.92 13.98 24.52 8.61 24.48 - 55.20
2013 KAAG-Schol 59.73 55.82 40.19 13.74 24.85 8.70 24.73 - -
2012 KAAG-Schol 63.36 - - 14.22 25.16 8.57 - 40.41 -
2011 KAAG-Cad - - - - - - - - -
2010 KAAG-Cad 44.96* - - 12.20*   8.92 24.82 - -
2009 KAAG-Min     41.91 9.70**   10.00**      
2008 KAAG-Min 23.81#   44.97 10.78**       20.94##  
   #: 150mH *: 300mH     *: 80mH   **: 60mH   ##: 150m  

Nieuws