Geboortedatum: 12 maart 1997
Geboorteplaats: Wetteren
Woonplaats: Wetteren
Gestalte:  1m77

Vereniging: Vlierzele Sportief
Trainer: Philip Gilson; vanaf eind 2018: Wim Vandeven

 

Internationaal Palmares: 

Jaar Kampioenschap Locatie Resultaat
2018 EK Zevenkamp Berlijn/Ger 10de met .104p
2017 WK Zevenkamp  Londen/Gbr  23ste met 5.749p 
2017 EKu23 Zevenkamp Bydgoszcz/Pol  DNF (ziek)
2017 EKu23 Ver Bydgoszcz/Pol  12de met 6m12 (12v26)
2016 WK Juniores Zevenkamp Bydgoszcz/Pol  Brons met 5.881p
2015 EK Juniores Zevenkamp Eskilstuna/Swe Zilver met 5.720p (2v24)
2015 EK Juniores Ver Eskilstuna/Swe 5de met 6m29 (+3,0) (5v16)
2014 EYOF Ver Baku/Aze Zilver met 6m15
2014 WYOG Ver Nanjing/Chn 4de met 6m04
2013 EYOF Ver Utrecht/Ned Zilver met 6m06w

Nationaal Palmares:

Jaar Kampioenschap Locatie Resultaat
2018 BK U23 outdoor Kogelstoten Moeskroen 1ste met 12m51
2018 BK U23 Indoor 200m Gent 1ste in 24.69
2018 BK AC Indoor Verspringen Gent 1ste met 6m45
2017 BK AC Outdoor Verspringen Brussel KB 1ste met 6m40
2017 BK AC Indoor Verspringen Gent 1ste met 6m35
2016 BK Juniores Outdoor Kogelstoten Nijvel 1ste met 11m90
2016 BK Juniores Indoor  Vijfkamp Gent 1ste met 4.109p
2015 BK Juniores Outdoor Zevenkamp Heusden-Zolder  1ste met 5.399p
2014 BK Scholier Indoor Vijfkamp Gent 1ste met 4.142p
2013 BK Scholier Outdoor Verspringen Moeskroen 1ste met 5m76
2013 BK Scholier Outdoor Zevenkamp Herentals 1ste met 5.256p
2013 BK Scholier Indoor Verspringen Gent 1ste met 5m90
2012 BK Cadet Outdoor Verspringen Oordegem-Lede 1ste met 5m78
2012 BK Cadet Outdoor 400m Oordegem-Lede 1ste in 57.33
2012 BK Cadet Outdoor Zeskamp Verviers 1ste met 4.161p
2012 BK Cadet Indoor Verspringen Gent 1ste met 5m80
2012 BK Cadet Indoor Vijfkamp Gent 1ste met 3.638p
2011 BK Cadet Outdoor Verspringen Moeskroen 1ste met 5m89w
2010 Winnares VAL-Jongerentrofee Miniemen    
       

Belgische records:  

Jaar Discipline Locatie Prestatie
2014 Scholier Indoor Vijfkamp Gent, BK 02 februari: 4.142p
2014 Scholier Indoor Verspringen Gent, KVV Scholier 19 januari: 6m11
2012 Cadet Indoor Verspringen Gent 07 januari: 5m99

Prestatie ontwikkeling: 

Jaar Club 7kamp out / 5kamp ind Ver  out / in Hoog out / in
2018 VS - U23 6.252p / 4.205p 6m51 / 6m45   1m80 / 1m70
2017 VS - U23 6.113p / - 6m44 / 6m37 1m77 / 1m81
2016 VS - Jun 5.881p / 4.109p 6m48 / 6m14 1m77 / 1m73
2015 VS - Jun 5.720p / 3.884p 6m23 / 6m27 1m79 / 1m70
2014 VS - Schol 5.414p /4.142p 6m15 / 6m11 1m67 / 1m70
2013 VS - Schol 5.256p / - 5m95 / 5m90 1m64 / -
2012 VS - Cad 4.161p (6K) / 3.638p 5m89 / 5m99 1m65 / 1m57
2011 VS - Cad 3.780p (6K) / - 5m82 / 5m43 1m41 / -

 

Beste zevenkampen:

Datum 100mH Hoog Kogel 200m Ver Speer 800m Totaal
Persoonlijk record 14.00
2018
1m80
2018
13m28
2018
24.10
2018
6m51
2018
42m27
2015
2.11.09
2017
6.252p
Beste individuele prestatie in 7K 14.00 1m80 13m28 24.10 6m42 42m27 2.11.09  
Götzis/Aut Hypo
26+27.05.18

14.00
(-0.3)

1m80 13m28 24.28
(+1.2)
6m36
(+1.0)
40m96 2.11.14 6.252p
Götzis/Aut Hypo
27+28.05.17
14.14
(0.0)
1m77 12m53 24.33
(-1.8)
6m30
(+0.7)
40m45 2.11.09 6.113p
Berlijn/Ger EK
09+10.08.18
14.04
(+1.4)
1m73 12m90 24.10
(+1.5)
6m42
(+0.2)
38m40 2.12.41 6.104p
Bydgoszcz/Pol WKJ
21+22.07.16
14.75
(+1.0)
1m77 11m49 24.58
(+1.4)
6m34
(+0.3)
40m29 2.15.70 5.881p
Londen/Gbr WK
05+06.08.17
14.47
(+0.3)
1m77 11m80 24.43
(-0.4)
6m15
(+0.1)
35m44 2.12.87 5.749p
Eskilstuna/Swe EKJ
16+17.07.15
14.94
(+2.5)
1m77 10m43 25.29
(-1.5)
6m21
(+1.2)
42m27 2.15.56 5.720p

 

Beste vijfkampen indoor:

Datum 60mH Ver Hoog Kogel 800m Totaal
Persoonlijk record 8.67
2018
6m45
2018
1m81
2017
13m28
2018
2.18.86
2016
4.205p
Beste individuele prestatie in 7K 8.70 6m24 1m73 12m54 2.18.86  
Gent BK, 04.02.18 8.70  6m24  1m70 12m54 2.25.16  4.205p
Gent BK, 07.02.16 9.04 5m97 1m73 11m63 2.18.86 4.109p
Gent BK, 01.02.15 9.27 5m95 1m70 9m98 2.20.74 3.884p
             

Nieuws