Geboortedatum: 14 februari 1993
Geboorteplaats: Halle
Woonplaats: Dworp
Gestalte: 1m92 - Gewicht: 68kg

Vereniging: Olympic Essenbeek Halle
Trainer: Stefaan Vanderstichelen vanaf 2016, daarvoor Chris Van Landschoot

Internationaal Palmares: 

Jaar Kampioenschap Locatie Resultaat
2015 EKu23 Tallinn/Est Hoog: 10de met 2m15 (10v25)
2010 YOG Singapore/Sin Hoog: 5de met 2m14

Nationaal Palmares:

Jaar Kampioenschap Locatie Resultaat
2016 BK Ind AC Gent 1ste met 2m13
2016 BK Out AC Brussel KB  1ste met 2m21 
2015 BK Ind AC  Gent  1ste met 2m07
2015 BK Ind U23  Gent  1ste met 2m12
2015 BK Out U23 Brugge  1ste met 2m20
2014 BK Ind AC   Gent  1ste met 2m13
2014 BK Ind U23  Gent  1ste met 2m15
2014 BK AC  Brussel  1ste met 2m15
2014 BK U23  Moeskroen  1ste met 2m24
2013 BK Ind AC Gent  1ste met 2m10
2013 BK Ind U23 Gent  1ste met 2m04
2013 BK AC Brussel  1ste met 2m20
2013 BK U23 Vilvoorde  1ste met 2m17
2012 BK Ind AC Gent 1ste met 2m13
2012 BK Ind Jun Gent 1ste met 2m08
2012 BK AC Brussel 1ste met 2m07
2012 BK Jun Moeskroen 1ste met 2m16
2011 BK Ind AC Gent 1ste met 2m07
2011 BK Jun Vilvoorde 1ste met 1m99
2010 BK Ind Sch Gent 1ste met 2m00
2010 BK Ind Sch Gent 60mH: 1ste in 8.10
2010 BK Sch Oordegem-Lede 1ste met 2m07
2009 BK Sch Nijvel 1ste met 2m02
2008 BK Ind Cadet Gent 60mH: 1ste in 8.75
2008 BK Ind Cadet Gent 1ste met 1m94
2008 BK Cadet Izegem 100mH: 1ste in 14.34

Belgische records: 

Jaar Discipline Locatie Prestatie
2014 Hoog U23 Outdoor Moekroen, 14 september 2m24
2012 Hoog Junior Indoor Antwerpen, 28 januari 2m15
2008 Hoog Cadet Indoor Gent, 13 januari 1m92
2008 Hoog Cadet Indoor Gent, 27 januari 1m93
2008 Hoog Cadet Indoor Gent, 02 maart 1m94
2008 Hoog Cadet Outdoor Huizingen, 26 april 1m97
2008 Hoog Cadet Outdoor Kessel-Lo, 07 juni 1m98

Prestatie ontwikkeling:

Jaar Club Hoog outdoor Hoog indoor 110m Horden
2015 OEH - Belofte 2m21 2m15 14.95
2014 OEH - Belofte 2m24 2m15 14.98
2013 OEH - Belofte 2m20 2m18 -
2012 OEH - Junior 2m16 2m15 14.70
2011 OEH - Junior 2m12 2m08 14.66
2010 OEH - Scholier 2m14 2m09 14.41 (0.91)
2009 OEH - Scholier 2m11 2m00 14.67 (0.91)
2008 OEH - Cadet 1m98 1m94 14.22 (100mH - 0.91)
2007 OEH - Cadet 1m84 1m78 15.22 (100mH - 0.91)
2006 OEH - Miniem 1m65 1m57 12.81 (80mH -0.84)
2005 OEH - Miniem 1m47   14.13 (80mH -0.84)

Nieuws