Verschillende clubs organiseren jaarlijks één of meerdere atletiekkampen. Ook de federatie draagt haar steentje bij door tijdens de vakantieperiodes verschillende kampen te organiseren.

De kampen die de federatie organiseert kan je hier terugvinden.

Kampen voor pupillen en miniemen (°2008-°2005).
Doelstelling van onze kampen: via spel en oefenvormen de basistechnieken van de verschillende atletiekdisciplines leren kennen. Pupillen zullen meer via spelvormen leren, miniemen krijgen al meer oefenvormen aangeboden.
Het gaat om sportkampen, geen stages. Er zal dus op het niveau van de kinderen worden geoefend. We willen de deelnemers een fijne sportweek aanbieden.
De kampen worden begeleid door ervaren en gediplomeerde trainers.

HERFST 2018

Inschrijven: het kamp is momenteel volzet, gelieve per mail naar liesl@atletiek.be je aanvraag te richten.

Vervolmakingskamp miniemen-cadetten-scholieren
(°2001-2002-2003-2004-2005-2006)
Vervolmakingsstage te Herentals, volledig interne deelname.
Za 27/10/2018 tem Woe 31/10/2018
- discipline overschrijdende stage:
        - Explosieve nummers (Volzet)
        - Uithouding (Volzet)
De stage is volledig volzet maar je kan nog mailen om op de wachtlijst te staan, bij afmeldingen zal je dan nog gecontacteerd worden.

Kostprijs 250 euro, 10 euro korting vanaf 2 kinderen per gezin (ook geldig voor cadetten-scholieren kamp). Niet geldig bij inschrijving voor 2 of meerdere kampen per persoon.

KERST-NIEUWJAAR-KROKUS 2018-2019

Door omstandigheden is het momenteel nog onmogelijk om informatie te bezorgen betreffende stages in kerst en krokusvakantie.
We wensen ons hiervoor te excuseren en hopen ten laatste eind september meer informatie te bezorgen, zowel over het al dan niet doorgaan van stages, als over de procedure van inschrijven. Blijf de website dus zeker in het oog houden om de info niet te missen.

Meer info kan u steeds verkrijgen bij Liesl

 

Sportkampen georganiseerd met de steun van

Nieuws