Geboortedatum: 1 december 1990
Geboorteplaats: Knokke
Woonplaats: Lapscheure

Vereniging: AC Meetjesland, daarvoor ABAV tot eind 2006
Trainer: Mikkel Larsen, daarvoor Philip Gilson

Internationaal Palmares: 

Jaar Kampioenschap Locatie Resultaat
2016 EK 400mH Amsterdam/Ned Halve Finale: 6de in 56.62 (13v24)
2016 OS 400mH Rio De Janeiro/Bra Reeks 4v6: 7de in 57.68 (36v48)
2015 WK 400mH Peking/Chn Halve Finale: 5de in 55.82 (12v37)
2014 EK 400mH Zürich/Sui Finale: 7de in 56.29 (7v26)
2013 Universiade 400mH Kazan/Rus Ronde 1: 4de in 57.53
2013 WK 400mH Moskou/Rus Ronde 1: 5de in 56.85 (21v32)
2012 EK 400mH Helsinki/Fin Reeks: 5de in 57.19 (17v27)
2011 EKu23 400m Ostrava/Cze Reeks: 4de in 54.01
2011 Universiade 400mH Shenzhen/Chn Reeks: 7de in 59.61
2010 EK  4x400m Barcelona/Esp Reeks: 7de in 3.37.56

Nationaal Palmares:

Jaar Kampioenschap Locatie Resultaat
2016 BK outdoor 400mH Brussel KB 1ste in 55.68
2015 BK outdoor 400mH Brussel KB 1ste in 55.93
2014 BK outdoor 400mH Brussel KB 1ste in 55.81
2013 BK indoor 4x200m Gent 1ste met ACME
2013 BK outdoor 400mH Brussel KB 1ste in 55.96
2012 BK 400mH Brussel KB 1ste in 57.22
2011 BK indoor 4x200m Gent 1ste in 1.37.48 met ACME
2010 BKu23 indoor 400m Gent 1ste in 56.50
2010 BKu23 200m Nijvel 1ste in 24.69
2010 BK 4x100m Eigenbrakel 1ste in 46.19 met ACME
2010 BK 4x200m Eigenbrakel 1ste in 1.39.31 met ACME
2009 BK Juniores 400m Kessel-Lo 1ste in 56.20
2009 BK 4x100m Heusden-Zolder 1ste in 47.29 met ACME
2009 BK 4x400m Heusden-Zolder 1ste in 3.48.94 met ACME

Prestatie ontwikkeling:

Jaar Club 400m H 400m  200m 100m 200m Ind 400m Ind
2015 Seniore - ACME 55.82 53.83 24.11   - -
2014 Seniore - ACME 55.56 - -      
2013 Seniore - ACME 55.96 54.17 24.60 12.26    
2012 Belofte - ACME 56.60 53.69 24.29 12.10   39.34 (300m)
2011 Belofte - ACME 57.68 53.17 24.62 12.00 24.32 -
2010 Belofte - ACME 59.28 54.01 24.37 12.05 - 55.42
2009 Juniore - ACME 62.24 55.11 25.50 12.51 26.37 58.86
2008 Juniore - ACME - 58.33 - - 26.22 -
2007 Scholiere - ACME - - - - 26.89 -

Nieuws